6 лютого 2015 р.

"Ясна зірочка зійшла - святу вечерю принесла" - новорічні різдвяні зустрічі гурту "Калинове гроно" в районній центральній біблоіотеці.



Новий 2015 рік для гурту "Калинове гроно" розпочався із поїздки на різдв'яні зустрічі до центральної районної бібліотеки. Колядки, щедрівки, посівальні пісні записані із уст старожилів створювали теплу святкову атмосферу.

 Під час представлення кожної з членів гурту демонструвалась медіа- презентація про роботу гурту на протязі 2013 - 2014 року, створена Тиманівською сільською бібліотекою.



Також учасники гурту розповідали про традиції святкування новорічних свят в Тиманівці.




 Завідуюча читальним залом районної бібліотеки Нурідзянова Тетяна Петрівна розповіла коротенько про історію створення гурту.


 Посівальною піснею та приповідками  Артема гурт вітав працівників бібліотек району.













 Дякуючи, директор ЦБС Вігуржинська Віра Степанівна вручила символічний подарунок для запису нових пісень керівникові гурту Ользі Ананівні Бугай.





 Працівники дитячої районної бібліотеки теж привітали "Калинове гроно в своїх стінах та провели екскурсію. особливо зацікавив присутніх народозначий куточок дитячої бібліотеки.



 Взагалі вражень залишилось багато і у сільських бібліотекарів, і у районних. І ще довго будуть звучати  пісні та мелодії різдвяного концерту.

Немає коментарів:

Дописати коментар