11 червня 2015 р.

Книги з рук письменника Володимира Шовкошитного


 В Тульчинській центральній районній бібліотеці була проведена творча зустріч
 з Володимиром Шовкошитним. 

"Шовкошитний – поет бурхливого соціального темпераменту і чистого ліричного тону. Тому його поезія має такий потужний емоційний заряд. Уявити в його строфах холодне резонерство і такі популярні нині „піротехнічні ефекти” навіть неможливо. Шовкошитний – справжній”. пише про цього письменника Михайло Слабошпицький.



Володимир Федорович Шовкошитний — український поет, прозаїк, публіцист, громадський, політичний та державний діяч, доктор філософії в галузі політології, народний депутат України І скликання, ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС, президент Міжнародної організації «Союз Чорнобиль» (1990–2003), один із засновників Української екологічної асоціації «Зелений світ», перший заступник Голови Національної спілки письменників України (НСПУ). Автор роману-дилогії «Кров – свята», присвяченого діяльності Української повстанської армії під час Другої світової війни. Народився
16 липня 1956 року в с. Світанок Переяслав-Хмельницького району Київської області. Живе в Києві.


Для Тиманівської бібліотеки письменник підписав книги про Василя Стуса та подарував книгу Євгена Маланюка "Малоросійство", випущеної видавництвом "Український пріорітет". Це  книга для Українців і тих , хто хоче позбутися в собі хронічної хвороби МАЛОРОСІЙСТВА.

Немає коментарів:

Дописати коментар